Extra Jocuri

Inchis Deschis
Cleopatra Queen Of The Nile
Scor Final:

Majoritatea extensiilor doar adauga cateva item-uri si misiuni si presupun ca fanii jocului original vor fi multumiti sa joace mai mult din acelasi joc. Cu Cleopatra, BreakAway Games nu a adoptat un drum atat de simplu. Cleopatra adauga mai mult din toate: de la importuri la monumente si fac jocul mai complex si mai iteresant, fara sa ditruga balansul din jocul original. Mai apar si cateva probleme dar in mod sigur fanilor jocului original o sa le placa acest add-on.[singlepic id=235 w=240 h=240 float=left]

Ca si in Pharaoh, misiunile sunt in general la fel, trebuie sa iti construiesti infrastructura necesara pentru a asigura locuitorilor apa, hrana si luxurile pe care le cer. Le oferi mancare din pescuit, vanat, sau agricultura pe care apoi o distribui la pietele din oras. Trebuie sa construiesti ateliere pentru ceramica, papirus, bere si alte bunuri folositoare, de asemenea trebuie sa gasesti si sa oferi materialele prime necesare . Cand nu poti sa le produci trebuie sa le importi din alte orase si de asemenea trebuie sa produci pentru a exporta material la randul tau, astfel mentii o rata pozitiva a venitului.

Castigi o misiune atingand atingand anumite rating-uri: prosperitate, prin calitatea vietii in oras si nivelul visteriei; regat, si anume cat de bine e vazut regatul tau de celelalte orase; cultura, procentul din populatice care are acces la cultura si bineinteles constructia de monumente spectaculoase.[singlepic id=236 w=320 h=240 float=right]

Aici se adauga 2 noi industrii, constructia de lampi si de vopsea de care ai nevoie la pictarea monumentelor pe care ti le cere o misiune: si anume sa construiesti Valea Regilor!

Apar si noi provocari in joc, trebuie sa faci fata plagilor, problema de proportii epice, raul de sange, lacuste si broaste sau furtuni care se abat asupra ta. Pe langa acestea mai pui ca te ataca si creature mitice, pe care poti sa le elimini cu armata. Un lucru care nu a fost remediat insa este ca muncitorii sunt in continuare cu AI-ul la pamant.

Dar Cleopatra este deopotriva mai greu si mai complex decat Pharaoh si face ca jocul sa para unul nou. Deci nu poti cere mai mult de la aceasta extensie!

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.4/5 (1 vote cast)
1 Comentariu
 • Kratos
  24 mai 2010
  #1
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

  e frumos jocul,dar in comparatie cu Children of the Nile,e mai slab

Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri