Extra Jocuri

Inchis Deschis
Cabela’s 4X4 Off-Road Adventure
Scor Final:

Daca viteza, competitia intensa si luptele bara la bara sunt ceea ce cauti, atunci trebuie sa stii ca acest joc nu ti le ofera. De fapt in Cabela’s 4X4 Off-Road Adventure senzatia de viteza este atat de mica incat parca ai merge cu viteza melcului.

Dar jocul nu este facut pentru sezatia de viteza, el este facut pentru experienta 4X4, pentru a escalada vai si munti, rauri sau campii, unde nu este asfalt ci pur si simplu pamant, piatra, gheata sau nisip.

Ti se ofera o masina 4X4 cu care trebuie sa faci fata diferitelor obstacole si provocari pentru a castiga bani cu care sa iti cumperi piese mai bune sau masini mai puternice.

Odata ce ai pornit masina, ai o multitudine de optiuni, astfel observi ca rezervorul se goleste, ca ai controlul asupra diferentialului si poti schimba oricand de la 2×4 la 4×4, poti opta pentru schimbator manual sau automat, cauciucuri de noroi, piatra, zapada, diferite suspensii si multe altele. Din acest punct de vedere jocul iti ofera tot ce poti sa iti doresti, atata timp cat este vorba de aventura pe 4 roti in locuri cat mai retrase si mai putin locuite.[singlepic id=197 w=320 h=240 float=left]

Misiunile variaza si ele, de la cele mai simple de a face pe taxiul, pana la a ajuta politia la gasirea unor evadati. Fiecare harta are 4 misiuni, dar pe parcursul ei daca cauti bine mai gasesti inca pe atatea misiuni de la diferite personaje pierdute sau care pur si simplu au nevoie de ajutor. Printre cele mai ciudate misiuni intr-un joc cu masini este ca trebuie sa omori diferite animale si atunci te dai jos din masina si iti iei pusca pe care ai cumparat-o de la magazin si dai dupa caprioara! Inca ceva ce mi-a atras atentia si este tipic fiecaruia dintre noi: cand am ramas in pana, adica am pierdut o roata, am iesit din masina si m-am asezat jos langa roata si stateam si ma uitam la ea…asa o senzatie reala nu am mai cunoscut intr-un joc. Si stateam si ma uitam la ea si masina era plina de praf si putin cam zgariata. De aici poti sa ii dai sa te trimita la garaj dar pentru o suma de bani, unde poti sa iti repari masina.

Avansarea in joc este tipica, si merita sa ajungi la ultimele harti pentru ca zapada arata superb. De fapt grafica jocului este deosebita, atat masina cat si traseele sunt dementiale!

Poate ca nu ofera senzatie de viteza dar aventura ofera la maxim cum alt joc nu am mai vazut sa o faca![singlepic id=198 w=320 h=240 float=center]

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.6/5 (10 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri