Extra Jocuri

Inchis Deschis
Blair Witch Project 3
Scor Final:

Blair Witch Project 3 The Elly Kedward Tale este un survival horror care se bazeaza pe actiune si mai putin pe aventura. Jocul te pune in rolul lui Jonathan Prye, un vanator de fantome din secolul 18 care foloseste pistoale, muschete, si artefacte magice puternice pentru a vana spiritele malefice.

Jocul se bazeaza pe actiune lasand povestea pe un plan secundar. Controlul putin greoi, poate din cauza camerei care nu ofera cele mai bune unghiuri, il face sa devina iritant cateodata.

Blai Witch Volume 3 foloseste motorul grafic de la Nocturne care creeaza atmosfera terifianta datorita umbrelor si iluminatului in timp real, dar nu poate suporta personaje prea detaliate din pacate, si aspectul vizual fiind unul mediu, dar destul de atractiv datorita efectelor care incearca sa mascheze limitarile motorului grafic.[singlepic id=382 w=320 h=240 float=left]

Problemele de camera si control vin tot de la motorul grafic, aceste probleme gasindu-se si in Nocturne, astfel camera fixa nu surprinde tot decorul si te poti trezi atacat de inamici fara macar sa ii vezi, fiind nevoit sa te deplasezi pentru o pozitionare cat mai buna a camerei. In loc sa faca camera singura treaba asta pentru tine, trebuie sa o faci tu, lucru care cateoadata devie foarte enervant.

Din fericire pentru noi, Volume 3 are un sistem de auto-aiming care fixeaza tinta automat si deci nu mai trebuie sa ne batem capul si cu asta si datorita acestui auto-aiming nici camera nu mai conteaza asa mult pentru ca oricum tragi unde trebuie. Este pacat ca nu ne bucuram si noi de priveliste cand omori un inamic mai puternic .

Jocul ne pune la dispozitie si cateva puzzle-uri care sunt destul de simple, iar intre zonele infestate de zombie din padure avem de-aface cu cateva elemente din poveste care ne sunt prezentate prin dialoguri.

Ideea de vanator de vrajitoare este una cu un potential mult mai mare decat ce ne-a adus in Blair Witch Volume 3. Jocul vine cu cateva elemente de aventura dar nesemnificative. Se observa ca producatorii s-au axat pe actiune, dar camera si controlul sunt stresante in special in lupta.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri