Extra Jocuri

Inchis Deschis
Avatar: The Game
Scor Final:

Mai mare nu inseamna mai bun. Producatorii nu au tinut cont de acest aspect cand au facut jocul si de aceea avem acum de-aface cu un joc mediocru care se distanteaza de calitatea filmului. Cu toate acestea jocul are si cateva aspecte pozitive care te vor incanta cum ar fi si cele doua campanii complet diferite pentru cele doua rase.

Actiunea din Avatar se desfasoara pe planeta Pandora de unde oamenii vor sa extraga cat mai multe resurse pretioase, ajungand in conflict cu populatia autohtona Na’vi. Intre timp, oamenii de stiinta au descoperit un mod de a transfera constiinta umana in fiinte create artificial de forma Na’vi, denumite avatar . Intrii in rolul lui Ryder si la aproximativ o ora de joc ai posibilitatea sa alegi intre a juca de partea oamenilor sau de partea Na’vi. De orice parte ai alege oricum o sa ai parte de misiuni nememorabile si de voci de mana a doua. Mai dezamagitor este ca jocul presupune ca esti familiarizat cu avatarul, de exemplu prima oara cand intrii in pielea avatarului nu prezinta nici o senzatie de uimire sau fascinatie.

Pandora arata fascinant la inceput, si te uimeste cu peisajele minunate dar care devin repetitive si pe parcurs isi pierd toate atuurile. Jungla, animalele zburatoare, cascadele, toate sunt minunate prima oara cand le vezi, si a doua, dar sa le vezi la tot pasul nu mai sunt asa interesante.[singlepic id=430 w=550 h=240 float=center]

Fiecare regiune din Pandora este foarte mare, si misiunile necesita deplasari pe distante destul de lungi pentru a ajunge la obiectivul urmator. Pe parcurs te vei intalni cu diferiti inamici, dar ca Na’vi esti destul de rezistent si arcul pe care ti-l da de la inceput isi face datoria si te ajuta in lupta. Poti folosi si arme de foc dar nu sunt prea avantajoase. Mult mai distractive sunt sabiile sau batele cu care poti ucide inamicii mult mai spectaculos.

Daca alegi de partea oamenilor, in schimb, vei putea folosi armele de foc cu o eficienta mult mai buna si exista o varietate mare de unde sa alegi arma potrivita, de la pistol, pusca, aruncator de flacari sau altele.

Desigur un joc fantastic nu poate sa fie intreg fara abilitati speciale. Indiferent de ce campanie joci, ai parte de cateva skill-uri cum ar fi abilitatea de a te vindeca singur, posibilitatea de a se camufla sau de a alerga mai repede o perioada de timp. Daca joci de partea Na’vi poti chema insectele sa te ajute iar ca om poti cere ajutorul aviatiei.

In ciuda acestor abilitati, Avatar devine foarte previzibil, misiunile fiind de forma te duci, colectezi, le aduci inapoi. Din fericire exista si vehicule in joc.

Jocul are si suport pentru multiplayer ceea ce ii ofera un avantaj deoarece campaniile nu sunt foarte lungi.

Principala atractie la acest joc este tehnologia 3D folosita si daca ai un PC performant te poti bucura de acest joc.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 1.8/5 (3 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri