Extra Jocuri

Inchis Deschis
A Vampire Story
Scor Final:

Fundalul care putea fi la fel de bine luat de la desenele Hanna-Barbera si un tip rau parca luat de pe o cutie de cereale fac din A Vampyre Story una dintre cele mai distinse aventuri ale anului. Acest point and click printr-un carnaval gotic este un succes datorita aspectului sau diferite si nu gameplay-ului. Cu un simt al umorului care mai repede genereaza gemete decat rasete , puzzle-urile traditionate si o noua formula a inventarului jocul are destul farmec pentru a ramane interesant.

A Vampyre Story este un desen de sambata dimineata in care interactionezi cu celelalte personaje. Joci in rolul Monei De Lafitte, care se vrea o cantareata de opera care a fost transformata in vampir de baronul Shrowdy Von Kiefer care are un aspect tipic de desen animat cu un cap foarte ascutit. Monei nu ii place sa fie vampir si de aceea incearca sa scape de la castelul Warg din Draxsylvania si sa continue cariera de cantareata la Paris.[singlepic id=452 w=580 h=400 float=center]

Caracterele si povestea sunt similare celor Disney din ziua de azi, cu aroma desenelor din anii ’70. Deci ai un ajutor, un liliac pe nume Froderick, si glume pe seama Internetului, Ozzie Osbourne, Harry Potter sau multe altele, toate pentru ca distractia sa fie pe masura.

Gameplay-ul este mult mai putin ambitios decat design-ul jocului si deci, foloseste o formula veche, de pe vremea lui King’s Quest sau Leisure Suit Lary. Camera o urmareste pe Mona, care este randata 3D, intr-un mediu 2D. Acest lucru face ca jocul sa fie mult mai simplu decat in cazul unui 3D complet.

Majoritatea puzzle-urilor sunt de o dificultate medie, si de multe ori trebuie doar sa observi imprejurimile pentru a-ti da seama de ceea ce trebuie. Vocile sunt foarte bune si impreuna cu soundtrack-ul de exceptie fac ca atmosfera sa fie deosebita si sa te simti exact asa cu vor producatorii.

Cu toate ca A Vampyre Story poate fi cam ciudat pentru vremea lui, aduce un caracter aparte, pe care nu pot sa ramai suparat pentru mult timp. Oricine care mai tine minte vremurile cand se uita la desene in copilarie, se va bucura de aceasta particica gotica ironica care aduce acele vremuri inapoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Grafica
Gameplay
Storyline
Sunet/Muzica
Prezentare
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
Niciun comentariu pentru acest articol.
Lasa o Parere:
Ne gasesti si pe Facebook!
Aboneaza-te Acum!
Parteneri